„A Sparnál már megszületett a bérmegállapodás, de a többi nagy láncnál egyelőre kezdeti stádiumban vannak a tárgyalások. A kereskedők jellemzően nyereségesek, de a munkavállalók pozícióin nem javít a komoly túljelentkezés. Egyes magyar láncoknál a kijárási tilalom miatt megrövidítették a munkaidőt, ami sokaknak érzékeny veszteséget okozhat - tudtuk meg Karsai Zoltántól, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) elnökétől.”

www.napi.hu

 

„A KASZ most a zsúfolt boltoktól, az utolsó pillanatban érkező vásárlók tömegétől tart, és szeretnék megvédeni a tagjaikat. A szakszervezet azonban már évek óta mindig kiáll azért, hogy december 24-én hamarabb zárjanak a boltok, vagy legyen munkaszüneti nap." Karsai Zoltán elnök az Európa Rádiónak nyilatkozott a témában:

https://europaradio.hu/tallozo/december-24-en-legalabb-delben-zarjanak-be-boltok-de-ha-lehet-ki-se-nyissanak

 

Köszönjük, hogy részt vesz kutatásunkban, és elmondja véleményét. A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete a robotizáció és digitalizáció hatásait vizsgálja egy kutatási program keretében. Kérjük segítse közös munkánkat azzal, hogy néhány percet rászán a kérdések megválaszolására.

A kutatást a Policy Agenda kutatóintézet bonyolítja le.

Kérdőív

Keresés

Hírlevél feliratkozás

Kérlek bizonyítsd be, hogy ember vagy!

Központi iroda

1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48.
(+36 1) 3540-853 ● Fax: (+36 1) 312-4074
elnokseg@kasz.t-online.hu
www.kasz.hu
Kövess minket a Facebook-on is!
Hírlevél feliratkozás

Régi honlap