KASZ | Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete - SPAR

Megállapodott a 2018-as bérekről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete.

A megegyezés értelmében a vállalat valamennyi munkavállalója magasabb fizetést kap az idei évtől. Ezen túlmenően bevezetésre kerül a SPAR hűségprogram, melynek keretében további béren kívüli juttatásokat is kapnak a munkavállalók, a SPAR-nál eltöltött évek függvényében. A béremelést a SPAR többségében saját forrás felhasználásával valósítja meg, melyet a járulékcsökkentésből származó megtakarítás egészít ki.

Megállapodott a 2017-es bérekről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ). A gyors tárgyalások bizonyítják, hogy a felek hasonló szándékokkal, elképzelésekkel ültek asztalhoz. Eszerint a vállalat valamennyi munkavállalója magasabb fizetést kap az idei évtől. A béremelést a SPAR nagyobb részben saját forrás felhasználásával, kisebb részben a járulékcsökkentés segítségével finanszírozza.

2016. november 25-én, Budapesten került megrendezésre a központi véradók napi ünnepség, amelyet a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat szervezett meg.
Ezen a napon a sokszoros véradókat és a véradás ügyének támogatóit, segítőit köszöntötte a legnagyobb hazai humanitárius szervezet. A központi ünnepség időpontja kapcsolódik a Véradók Napjához, amely november 27-e, 1988 óta.

A fővárosban megszervezett ünnepségen ebben az évben összesen 60 fő vehetett át elismerést. Pro Vita díjat kaptak a legmagasabb véradás számot elért véradók, azok a munkahelyek pedig, akik élen járnak a véradásszervezésben, Véradóbarát Munkahely kitüntetést kaptak. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ebben az évben a SPAR Központ is megkapta ezt a kitüntető címet! Az elismerést Gulyásné Háhl Erika a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. SzB-titkára vette át, aki a cég központjában, Bicskén rendszeresen szervezi a véradást.


Kardos István a Magyar Vöröskereszt főigazgatója, Gulyásné Háhl Erika SPAR érdekvédelmi vezető és Dr. Göndöcs Zsigmond a Magyar Vöröskereszt elnöke

November 27. a Véradók Napja hazánkban. A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat ezen a napon tartotta véradó napi, központi ünnepségét a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomkutató Központjának dísztermében. Az évente megrendezett eseményen azon véradókat köszöntik, akik önzetlen segítségükkel hozzájárultak a hazai véradó-mozgalom sikeréhez, emberi életek megmentéséhez. Sokszoros véradók, több éve a véradásszervezésben tevékenykedők, véradóbarát munkahelyek és a véradó-mozgalom támogatói vehettek át elismerést.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában |