Jogi segítségnyújtás tagjainknak a 06 1 428 80 14-es telefonszámon! Segélyekkel kapcsolatos információ a 06 1 428 80 97-es telefonszámon!


kiskerbiztonsag.hu

nagykerbiztonsag.hu

Kongresszust tart a KASZ

Megjelent: 2012. október 10.

A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete október 11-12-én tartja az V. Kongresszusát. Az elmúlt hónapokban választották meg az alapszervezeti tisztségviselőket, és értékelték a helyi, valamint a megyei érdekvédelmi munkát – olvasható a szon.hu-n.


A tapasztalatokat a Megyei Fórum összesítette, és megbízta a megye kongresszusi küldötteit a javaslatok, kérések továbbítására.
 
- Fő hangsúlyt kapott a bérek és jövedelmek helyzete, miszerint megyénkben az országos átlagtól 25-30 százalékkal elmaradnak a kereskedelmi dolgozók keresetei. Új jelenség, hogy régiónkban az országos cégeknél foglalkoztatottak ugyanabban a beosztásban kevesebb bért kapnak, mint az ország fővárosában és a nyugati megyékben – említette Mrenkó László, a KASZ megyei titkára.
 
Szabolcs-Szatmár-Bereget a kongresszuson négyen képviselik: Márton Mártonné, Kicsinyné Pásztor Veronika, Váradi Katalin és Mrenkó László.
 
Forrás: szon.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában |