Jogi segítségnyújtás tagjainknak a 06 1 428 80 14-es telefonszámon! Segélyekkel kapcsolatos információ a 06 1 428 80 97-es telefonszámon!


kiskerbiztonsag.hu

nagykerbiztonsag.hu

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS A TESCÓS MUNKAVÁLLALÓKÉRT

Megjelent: 2017. május 31.

Kedves Kollégák!

A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) és a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) összefogásra szólít fel valamennyi Tesco munkavállalót, annak érdekében, hogy közösen harcoljuk ki a bérek jelentős mértékű felzárkóztatását, és a munkavállalók körében kialakult bérfeszültség rendezését.

Kérjük, hogy aláírásotokkal erősítsétek meg kezdeményezésünket, és legyünk még többen, hogy egy szervezett megmozdulás keretében megmutathassuk a munkáltatónak, hogy a munkavállalók ennél a vállalatnál tisztességes, a megélhetéshez megfelelő béreket szeretnének!

Akciónk sikere mindannyiunk közös érdeke!

Mindenki támogatására számítunk!

További információért keressétek az áruházi bizalmit, vagy töltsétek le innen az aláírásgyűjtő ívet és juttassátok el hozzánk!

Buday Pálné
KASZ alelnök

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában |